Hoe ons avontuur is begonnen

NoraNook is je geheime hoekje waar je een bijzonder kraamcadeau kunt kopen. Onze giftbox staat aan het begin van een nieuw avontuur!

 

Tijdens mijn kraamtijd had ik een bijzonder plekje in huis waar ik even helemaal één kon zijn met mijn dochter. En bepaalde geurtjes en spullen herinneren mij aan deze bijzondere periode. Iedere keer als ik die geurtjes nu weer ruik, stap ik zo weer terug in die heerlijke kraamtijd. Tuttig of niet, dit is ook de reden dat ik een doos heb bewaard met alle speciale spulletjes en flesjes uit die tijd. De eerste kleertjes, de leukste foto’s en flesjes die nog steeds heerlijk ruiken.

 

Ik wens iedereen veel herinneringen toe tijdens jullie avontuur met elkaar!

Super leuk cadeautje voor een mama

We love to re use

Ouderschap zorgt ervoor dat je de wereld anders gaat bekijken en ervaren. Zo ook mijn kijk op duurzaamheid en liefde voor de wereld en de manier waarop je dit kraamcadeau ontvangt.

 

De giftbox wordt als duurzame doos verstuurd, welke je jaren kunt gebruiken! Er wordt minimaal verpakkingsmateriaal gebruikt en al het drukwerk wordt gedaan met risoprint. De verzorgingsproducten zijn 100% veganistisch en zitten in gerecyclede flessen.

 

Als opvulling hebben we een verrassing voor je. Een knipoog naar het pakketje van de ooievaar. Het belangrijkste is echter dat de hydrofiele doek hergebruikt kan worden en 100% organisch is.

 

Laat je avontuur beginnen!

Hoe ons avontuur begonnen is

Noranook is je geheime, moederhoekje waar je een bijzonder kraamcadeau kunt kopen. Onze giftbox is namelijk het begin van jouw avontuur! Het avontuur met wat vanaf nu je gezin is!

 

Tijdens mijn kraamtijd had ik een klein bijzonder plekje in huis waar ik even helemaal één kon zijn met mijn dochter. Bepaalde geurtjes en spullen herinneren mij aan deze bijzondere periode. Iedere keer als ik die geurtjes weer ruikt, stap ik zo weer terug in die heerlijke kraamtijd. Tuttig of niet, dit is ook de reden dat ik een doos heb bewaard met alle speciale spulletjes en flesjes uit die tijd. Eerste kleertjes, een paar foto’s en flesjes die nog steeds heerlijk ruiken.

 

Ik wens iedereen veel herinneringen toe tijdens jullie avontuur met elkaar!

Super leuk cadeautje voor een mama

We love to re use

Ouderschap zorgt ervoor dat je de wereld anders gaat bekijken en ervaren. Zo ook mijn kijk op duurzaamheid en liefde voor de wereld en de manier waarop je dit kraamcadeau ontvangt.

 

De giftbox wordt als duurzame doos verstuurd, welke je jaren kunt gebruiken! Er wordt minimaal verpakkingsmateriaal gebruikt en al het drukwerk wordt gedrukt met risoprint. De verzorgingsproducten zijn 100% veganistisch en zitten in gerecyclede flessen.

 

Als opvulling hebben we een verrassing voor je. Een knipoog naar het pakketje van de ooievaar. Het belangrijkste is echter dat de hydrofiele doek hergebruikt kan worden en 100% organisch is.

 

Laat het avontuur beginnen!

X