About - De webshop met bijzonder speelgoed voor kinderen van 0-12 jaar.
314
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-314,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,tinvwl-theme-style,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Hoe ons avontuur is begonnen

NoraNook is je geheime hoekje waar je bijzondere cadeautjes kunt kopen. Onze cadeautjes staan aan het begin van een nieuw avontuur! Speciaal, fantasierijk en buitengewoon. Wij specialiseren ons in het vinden van bijzondere merken en mooi gemaakte cadeautjes, die passen in onze fantasierijke webshop. We staan bekend om ons bijzondere assortiment aan originele, kwalitatieve cadeautjes voor jongens en meisjes van 0 tot 12 jaar, waar iedereen slaagt. Voor ieder wat wils! Onze webshop onderscheidt zich door zijn originaliteit. Anouk, Nora en Hugo zijn altijd op zoek naar de leukste, nieuwste, origineelste cadeautjes voor klein en groot. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van handgemaakte wonderen, speelgoed en kleding die de geest uitdagen, het oog strelen en de zintuigen prikkelen.

Laten we beginnen aan jullie avontuur!

baby gezin familie

Wie zijn wij?

Ouderschap zorgt ervoor dat je de wereld anders gaat bekijken en ervaren. Zo ook mijn kijk op cadeautjes voor kinderen. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van handgemaakte wonderen, speelgoed en kleding die de geest uitdagen, het oog strelen en de zintuigen prikkelen.

Anouk (31) is altijd opzoek naar de leukste, nieuwste en beste cadeautjes wat je een kind kunt geven. Nora (3) vind het erg leuk om speelgoed uit te testen en te keuren 😉 ook Hugo (0) speelt en test graag speelgoed voor de aller kleinste.

Hoe ons avontuur begonnen is

Noranook is je geheime, moederhoekje waar je een bijzonder kraamcadeau kunt kopen. Onze giftbox is namelijk het begin van jouw avontuur! Het avontuur met wat vanaf nu je gezin is!

 

Tijdens mijn kraamtijd had ik een klein bijzonder plekje in huis waar ik even helemaal één kon zijn met mijn dochter. Bepaalde geurtjes en spullen herinneren mij aan deze bijzondere periode. Iedere keer als ik die geurtjes weer ruikt, stap ik zo weer terug in die heerlijke kraamtijd. Tuttig of niet, dit is ook de reden dat ik een doos heb bewaard met alle speciale spulletjes en flesjes uit die tijd. Eerste kleertjes, een paar foto’s en flesjes die nog steeds heerlijk ruiken.

 

Ik wens iedereen veel herinneringen toe tijdens jullie avontuur met elkaar!

Super leuk cadeautje voor een mama

We love to re use

Ouderschap zorgt ervoor dat je de wereld anders gaat bekijken en ervaren. Zo ook mijn kijk op duurzaamheid en liefde voor de wereld en de manier waarop je dit kraamcadeau ontvangt.

 

De giftbox wordt als duurzame doos verstuurd, welke je jaren kunt gebruiken! Er wordt minimaal verpakkingsmateriaal gebruikt en al het drukwerk wordt gedrukt met risoprint. De verzorgingsproducten zijn 100% veganistisch en zitten in gerecyclede flessen.

 

Als opvulling hebben we een verrassing voor je. Een knipoog naar het pakketje van de ooievaar. Het belangrijkste is echter dat de hydrofiele doek hergebruikt kan worden en 100% organisch is.

 

Laat het avontuur beginnen!

X