Gratis cadeauservice – gratis inpakservice – NoraNook Stel je vraag!

Gratis cadeauservice

 

De mooiste cadeautjes voor elke gelegenheid 
Al je artikelen kun je gratis door ons laten inpakken, daar hoef je niet voor te betalen dat doen we graag voor je want wij willen graag dat jij met je zorgvuldige uitgekozen artikelen zo op pad kan naar een jarige job, op kraamvisite of gewoon iemand spontaan verrassen.

 

Hoe werkt de cadeauservice?

Bij het afrekenen kun je kiezen of je de cadeautjes wil laten inpakken. Voor nu hebben wij ervoor gekozen om alle cadeautjes in een verassende verpakking te verpakken. Tijdens de feestdagen of andere bijzondere dagen kun je ervoor kiezen om geheel volgens thema de cadeautjes te laten verpakken.

 

Ik heb een speciale cadeauwens maar deze staat niet in de dropdown en nu?

Je kunt ons altijd bellen voor bijzonderheden!

 

Ik heb een cadeautje voor een andere besteld, hoe werkt dat?

Vul bij “verzenden naar een ander adres” het adres in waar het feestvarken woont! En klaar. Daar wordt het pakketje dan naar toegestuurd.

 

Waar kan ik een persoonlijk berichtje achterlaten?

Wanneer je gekozen hebt om het cadeautje te laten inpakken, kun je ook een leuke opmerking toevoegen. Wij schrijven de tekst over van jou. Je kunt maximaal 200 tekens gebruiken.

 

Is het inpakpapier wel duurzaam?

Ja. Wij maken gebruik van een 100% FSC gerecycled craft papier.  Forest Stewardship Council (FSC) FSC is een internationaal keurmerk voor papier, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. Het stelt strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer. Elke boom die gekapt wordt om te gebruiken voor productie, plaatst men een nieuwe boom voor terug. Dit artikel is een FSC gecertificeerd product.

 

Zijn de stickers wel duurzaam?

Ja. De stickers die wij gebruiken zijn gedrukt op FSC gecertificeerd papier en ook de backing waar de stickers op zijn geplakt zijn FSC gecertificeerd. De lijm van de sticker is tevens op waterbasis.

 

Onze inpak stijl

Voor nu hebben wij gekozen voor een 100% gerecyclede craft papier, met een duurzame sticker passend bij het gekozen thema. En natuurlijk nog wat extra’s om het pakketje echt af te maken.

 

🌿Kies je voor een verjaardag’s verpakking, dan gebruiken wij een van deze vrolijke stickers.

blank
🌿Kies je voor het thema sinterklaas, dan gebruiken wij een van deze thema stickers.
blank
🌿Kies je voor het thema kerst, dan gebruiken wij een van deze thema stickers.
blank
🌿Kies je voor alleen leuk inpakken. Dan pakken wij het cadeautje in zonder thema stickers.