Meet and Greet Nadine, Mama van Raf – NoraNook Stel je vraag!

Meet and Greet Nadine, Mama van Raf

About

Naam: Nadineblank

Aantal kids: 1

Leeftijd kids: 1,5

Naam kids: Raf

Instagram: @mamanaad

 

Kennen jullie Nadine of @mamanaad al? Als je op de Instagram pagina van Nadine kijkt, wordt je helemaal verliefd op haar stijl! Prachtige foto’s, inspirerende en eerlijke post over bewust en liefdevol moederschap! Ik was per direct verliefd op haar feeds. Ik wilde graag meer over haar te weten komen, dus ik besloot om haar wat vragen te stellen. Lees haar leuke antwoorden hieronder!

 

Meet and Greet

 

Wat betekend bewust en liefdevol moederschap voor jou?En waarom hebben jullie hiervoor gekozen?

Ik denk dat dit iets is dat ik vaak onbewust bewust doe. Wat ik belangrijk vind is stilstaan bij wat je wel en niet doet, bij het waarom. Ik reflecteer op mijn ouderschap na moeilijke en uitdagende situaties. Waarom heb ik gehandeld zoals ik dat deed en zou ik de volgende keer iets anders doen? Dit helpt mij om de juist keuzes te maken voor Raf. Hierbij staat liefde en rust centraal.

Wat vind jij belangrijk in speelgoed?

Ik denk dat ik duurzaam en kwalitatief het meest belangrijk vind, naast dat het natuurlijk uitdagend moet zijn voor mijn kind.

Ben jij een fan van een bepaalde stroming? Zoals open ended play, waldorf, montessori? En zo ja waarom?

Absoluut. Ik heb zelf onderwijs gekregen op een montessorischool en als me iets is bijgebleven zijn het de materialen. Spelenderwijs leren, wat is mooier dan dat? Er is geen goed of fout. Vrijheid voor creativiteit. Mooie uitgangspunten die onder andere daar worden nagestreefd.

Waarom vind jij duurzaam speelgoed belangrijk?

Omdat er rekening wordt gehouden met mens en milieu en omdat we er thuis dan nog langer van kunnen genieten.

Wat vind jij van onze houten speelbak en het zand?

Dit is een van Raf zijn favorieten in huis. Ik gebruik het voor sensory play (kenetisch zand, gedroogde peulvruchten en klei). Raf kan door de bak zowel op tafel als op de grond spelen. De bak is heel kwalitatief en naturel, daar houden we van. Daarnaast is deze groot genoeg om zelfs als auto of boot te gebruiken volgens Raf ­čśë

blank

 

Welk product van ons staat nog op jou wishlist?

Zooo veel moois, maar de fruit-set!

Lieve Nadine, hartelijk dank voor je leuke en inspirerende antwoorden! Ik ben je heel erg dankbaar voor het maken van deze prachtige beelden van onze houten speelbak. Wil je meer over Nadine weten? Volg haar op @mamanaad