Over ons – NoraNook Stel je vraag!

Wie zijn wij?

Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Ik ben Anouk, moeder van twee. We zijn een Montessori & Waldorf geïnspireerde webshop, en promoten open ended play. Wij willen kinderen inspireren met ons speelgoed. We zoeken en bieden uniek educatief & duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit aan van over de hele wereld. Ons speelgoed is met de handgemaakt en met heel veel liefde uitgezocht door mij.

Ouderschap zorgt ervoor dat je de wereld anders gaat bekijken en ervaren. Zo ook mijn kijk op speelgoed voor kinderen, nadat mijn kuikentjes geboren werden. Als kersverse mama ga je opzoek naar de allerbeste spullen voor je baby. Zo startte ik dus ook mijn zoektocht naar duurzaam speelgoed die de geest uitdaagt, het oog streelt & de zintuigen prikkelt. Zo is mijn verhaal begonnen….en is NoraNook ontstaan.

We willen graag ons steentje bijdragen aan een schonere, duurzame aarde. Wij geloven dat alle kleine beetjes helpen. Waar mogelijk kiezen wij dan ook voor duurzame opties. We hergebruiken dozen en vulmateriaal van onze leveranciers. Ons inpakpapier en versieringen die wij gebruiken om met heel veel liefde alle cadeautjes in te pakken is 100% gerecycled en duurzaam. Maak je geen zorgen het ziet er ook nog eens heel erg mooi uit!

Hoe ons avontuur is begonnen

Ik weet niet of ik ooit volledig zal kunnen uitdrukken hoeveel ik van mijn kinderen houd. In mijn geval werd ik meteen verliefd op mijn kinderen, het opende een ader waarvan ik niet wist dat ik die had. Het stroomt op alle mogelijke manieren uit mij. Voor mij heeft het moederschap vele gezichten, en elke dag word ik blootgesteld aan een andere, wat soms verrassend, leuk of zelfs eng kan zijn. Terwijl mijn kinderen de schaal om mijn hart hebben gebroken, hebben ze me ook vreselijk bang gemaakt voor willekeurige tragedies en de drang om alleen het beste voor mijn kinderen te willen. Zoals met speelgoed ….. Maar ook mijn kijk op duurzaamheid en het belang van een gezonde en vreedzame samenleving.   Als ouder wil ik ze stimuleren en geloof ik dat al spelend kinderen veel kunnen leren. Vandaar onze toewijding aan het zoeken van handgemaakte wonderen en speelgoed die de geest uitdagen, het oog strelen, de zintuigen prikkelen & goed is voor ons milieu.

NoraNook is opgericht om je als ouder te inspireren en positief aan te moedigen om duurzamere keuzes te maken. Ons doel is om je te versterken en op de een of andere manier je leven een beetje gemakkelijker te maken met onze inhoud en producten.