Verzenden en Retourneren

 

 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Heb je betaald met IDEAL én heb je voor 12:00 uur besteld (maandag t/m vrijdag), dan verzenden wij je bestelling dezelfde werkdag via de diensten van PostNL. In de meeste gevallen heb je je bestelling dan de volgende dag in huis. Zondag en maandag worden er geen pakketten bezorgd.

LET OP: WIJ ZIJN AFHANKELIJK VAN POSTNL, DUS DE BEZORGTIJDEN KUNNEN AFWIJKEN.

 

Wanneer betaal ik verzendkosten?

Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden binnen Nederland en Belgie. Bij bestellingen onder de 50 euro bedragen de verzendkosten 6,95 euro voor Nederland en 9,95 euro voor Belgie.

 

Kan ik producten ook retour zenden?

Ja. Dat kan bij NoraNook tot 14 dagen na ontvangst. Uiteraard dienen de producten onbeschadigd in de originele verpakking te worden geretourneerd. LET OP! De verzendkosten zijn voor u!

 

Hoe kan ik een product retourneren?

Wanneer een besteld product niet naar wens is, kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Stuur hiervoor een email naar info@noranook.nl om ons te informeren over de retourzending. Zodra wij je mail hebben ontvangen sturen wij je een bevestiging. Vermeld duidelijk in je mail en de retourzending:
– je naam
– je adres
– je ordernummer
– het product
– eventueel reden van retour. Daarna stuur je het product naar het onderstaande adres:

NoraNook
Afd. Retouren tav. Ordernr.
Zwarte Ring 150
1567 JH Assendelft

 

 

Biedt NoraNook een omruilservice?

Helaas niet.

 

 

Zijn er voorwaarden verbonden aan het retourneren?

Uiteraard vragen wij het product onbeschadigd, ongebruikt, ongewassen, voorzien van alle labels en verpakkingen te retourneren. Daarnaast zijn de verzendkosten voor rekening van de klant. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt / beschadigd aankomen, niet binnen 14 dagen zijn geretourneerd of niet aan het bovenstaande voldoen, kunnen wij helaas niet crediteren.

 

 

Wanneer ontvang ik het aankoopbedrag retour?

Na het product in goede orde te hebben ontvangen, stort NoraNook het bedrag van het geretourneerde artikel zo snel mogelijk (maar uiterlijk binnen 14 dagen) terug.

 

Ik heb een verkeerd of beschadigd product ontvangen.

Wij controleren al onze producten nauwkeurig voor deze verzonden worden. Mocht je toch een verkeerd of beschadigd product ontvangen dan lossen we dit snel op! Meld dit zo snel mogelijk (binnen 2 dagen) na ontvangst van het product door een mail te sturen naar info@noranook.nl. Wij nemen contact met je op en lossen het probleem samen met jou zo snel mogelijk op! Mocht je nog andere vragen hebben, dan kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen!
Tijdens winkeltijden: maandag tot vrijdag 09:00 -17:00 uur op tel. nummer 0651251826.

X