Eperfa Hillside bijtring vogeltje – NoraNook Stel je vraag!

Eperfa Hillside bijtring vogeltje

15.50

Zie je in je dromen kleine egeltjes waggelen door het struikgewas en vogels die op de zijkant van je bed zitten? The hillside bijtring is een goede basis voor de kleintjes. Ze zijn makkelijk vast te houden door het ronde formaat. De contrasten en structuren van de kralen maken het nog interessanter voor de baby. De bijtring masseert het gevoelige tandvlees en verzacht de pijn van de doorkomende tandjes.

­čî┐Aanbevolen leeftijd: 6+ maanden

­čî┐Maat: approx. 16 x 11 x 3 cm

­čî┐Materiaal: leer en beukenhout, verantwoord bosbeheer van het Duna-Ipoly Nationaal Park van Hongarije

­čî┐Gemaakt in Hongarije, EU

Zoals bij alle bijringen adviseren wij om deze voor elk gebruik te controleren op beschadigingen en je kleintje nooit alleen te laten terwijl hij of zij speelt of bijt met/op dit product.

Alle items zijn handgemaakt en kunnen van een ander stuk hout gemaakt zijn. Hierdoor kan het voorkomen dat de stukjes niet precies op elkaar lijken. 

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Over de leverancier

Eperfa speelgoed is geïnspireerd op de landschappen en dieren in het wild in Hongarije, de heuvels rond Boedapest en het steeds veranderende Balatonmeer. Ze zijn toegewijd aan de natuurlijke traagheid van de kindertijd, waar kinderen vrij kunnen ontdekken en de tijd nemen om te observeren. Met ons speelgoed komen onze magische jeugdherinneringen weer tot leven, dit is onze manier om het verhaal van ons leven aan de volgende generatie te vertellen. We houden van de creativiteit en speelsheid bij het ontwerpen van dingen voor kinderen. Kinderen hebben een unieke, out-of-the-box manier van denken die wij super fascinerend en inspirerend vinden. We houden van de manier waarop ze zo gemakkelijk kunnen zijn in dingen en ons leren om te vertragen en aanwezig te zijn.

Als we aan nieuw speelgoed denken, vinden we inspiratie in wat ons omringt. Dieren, planten en landschappen blijven ons verbazen. Bij het ontwikkelen van onze ontwerpidee├źn betrekken we graag experts in het veld om professioneel advies te vragen over de onderwerpen waar we aan werken. Dit overleg is voor ons een super spannende manier om onze kennis over de wereld om ons heen uit te breiden en geeft ons ook de mogelijkheid om geweldige en inspirerende mensen te ontmoeten. Wij geloven dat deze toewijding en aandacht voor detail ons speelgoed liefdevol en echt maakt. We zijn Birdlife Hungary (Magyar Mad├írtani Egyes├╝let), Hongaars natuurhistorisch museum (Magyar Term├ęszettudom├ínyi M├║zeum), Duna-Ipoly National Park (Duna-Ipoly Nemzeti Park), Balaton Uplands National Park (Balaton-felvid├ęki Nemzeti Park) en Pilis Forestry Ltd dankbaar. Voor hun hulp en steun.

Respect en verantwoordelijkheid voor zowel milieu- als sociale factoren zijn kernwaarden in onze ontwerp- en productieprocessen. We halen 95% van ons hout uit een lokaal nationaal park (Duna-Ipoly Nemzeti Park), rechtstreeks van de boswachters die de bossen daar onderhouden, om ervoor te zorgen dat het hele ecosysteem goed wordt beschermd en verzorgd. Al ons speelgoed wordt ethisch geproduceerd door individuele ambachtslieden en in kleine werkplaatsen in Boedapest, waar mensen met een handicap en sociaal kansarme mensen werken. Hun welzijn en evenwichtige werklast is erg belangrijk voor ons en we zijn er trots op te erkennen dat dit ons vermogen om te groeien kan beperken. We willen eigenlijk niet groot zijn. We zoeken constant naar nieuwe mogelijkheden om samen te werken met lokale fabrikanten. Door onze materialen op deze manier in te kopen, kunnen we niet alleen onze ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook andere kleine bedrijven zoals wij.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eperfa Hillside bijtring vogeltje” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SKU: 100071 Categorie├źn: , , Tags: , ,