Lilliputiens activiteitenknuffel Alice – NoraNook Stel je vraag!
Uitverkoop

Lilliputiens activiteitenknuffel Alice

34.99 29.74

Alice het vosje stimuleert de zintuigen van je kindje via diverse spelletjes. Leuke geluiden en texturen verkennen, kiekeboe doen in het spiegeltje, tandjes oefenen, Alice’ vogeltje zoeken in haar zakje: het kan allemaal. En wanneer de oogjes dichtvallen wordt Alice de zachtste knuffel van de wereld.

Adviesleeftijd: 0-24 maanden

Op voorraad

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Omschrijving

Dit zachte speeltje is perfect om de volgende vaardigheden te ontwikkelen:

  • Zicht
  • Motoriek
  • Verbeelding
  • Inzicht
  • Gehoor

Adviesleeftijd: vanaf 9 maanden.

Over Lilliputiens

Lilliputiens, het verhaal van een op en top Belgische passie, werd in 1995 opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed zijn stokpaardje gemaakt.

Opdracht volbracht dus! De Lilliputiens-familie is vandaag al behoorlijk uitgebreid en blijft verrassen met haar bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages die kinderen gelukkig maken. Welkom in een wereld vol ontdekkingen en speelplezier waar creativiteit troef is!

Duik in de fantasierijke en wonderlijke wereld van Lilliputiens, de Belgische ontwerper van kwaliteitsvol speelgoed. De betoverende collecties staan in het teken van boeiende, verrassende avonturen en eindeloos plezier. Zo winnen zij een heel bijzonder plekje in het hart van groot en klein.

Lilliputiens’ creatieve speelgoedjes zijn ontworpen om kleintjes te vermaken en hen nieuwe dingen te leren. Slimme activiteiten en originele details zetten hun hersentjes aan het werk terwijl kleuren, vormen, geluiden en texturen hun zintuigen prikkelen en hun verbeelding stimuleren.

Geïnspireerd door ouders, grootouders en natuurlijk hun eigen kinderen, ontwerpen de mama’s van Lilliputiens speelgoed boordevol fantasie en authenticiteit. Het wordt gemaakt van veilige, kwaliteitsvolle materialen en het ontwerpteam zorgt ervoor dat het stuk voor stuk slimme speeltjes zijn die meegroeien met de kleintjes.

Lilliputiens sprenkelt wat extra glans over de kostbare tijd die ouders en kinderen samen doorbrengen. Op ontdekking gaan doorheen de fantasierijke wereld van Lilliputiens, hand in hand met mama of papa, zorgt voor herinneringen die een heel leven meegaan!

Ons team van ‘Creative Mums’ is het brein achter al het moois dat we maken! Ze staan aan de basis van elk ontwerp en bedenken alles, van concept tot aan de kleine details van onze producten. Onze Creative Mums zijn stuk voor stuk professioneel opgeleide vrouwen met een passie voor speelgoed én ervaring als mama. Dankzij hun ervaring en kennis zijn we bij Lilliputiens in staat om steeds opnieuw origineel en boeiend speelgoed te creëren met verrassende elementen en een hoog fun gehalte. Samen met de rest van ons team zorgen we dat elk stuk speelgoed, piekfijn in orde is en verantwoord wordt gemaakt. Zodat jouw kindje er op een veilige manier jarenlang plezier van kan hebben.

Wist je dat het overgrote deel van de werknemers bij Lilliputiens vrouw is? Dat ze bijna allemaal gepassioneerde ouders zijn met een visie. We zijn er trots op dat iedereen die bij ons werkt zijn persoonlijke ervaring en kennis in ons merk kan steken om het leukste en mooiste te maken voor jouw kind. We zijn een bedrijf dat niet alleen oog heeft voor kinderen. Ook het welzijn en gezinsleven van onze werknemers en toeleveranciers vinden we bijzonder belangrijk. Lilliputiens is daardoor een leuke werkplek waar werknemers zich thuis voelen en kunnen ontwikkelen.

Samenstelling

gouden linen-55% linen 45% katoen corduroy-100% katoen rest van de materialen-100% polyester

SKU: 100019 Categorieën: , , Tags: ,