Ocamora Regenboog Bomenset 10 stuks – Small world play– NoraNook Stel je vraag!

Ocamora Regenboog Bomenset 10 stuks

52.20

🌿10 stuks gekleurd
🌿De afmetingen variëren tussen 7cm en 14cm.
🌿Gemaakt van hout.
🌿Behandeld met ecologische kleurstoffen op waterbasis.
Omdat elk stuk handgemaakt en uniek is – nerf en knopen van het hout kunnen door de stukken worden gezien – zijn dit geen fouten of gebreken, maar kenmerken van het hout.
LET OP!! Kinderen altijd laten spelen onder toezicht. 

Op voorraad

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Met het dit prachtige regenboog bomenset kun je je eigen betoverde bos creëren. Het is perfect te combineren met houten stenen, grotten en bergen, waardoor je dichter bij de natuur komt door kleine werelden of miniwerelden.

Ocamora-speelgoed heeft geen instructies, ze zijn ontworpen om de fantasie de vrije loop te laten en kinderen op een natuurlijke manier te laten ontdekken, spelen en leren. Ocamora is een familiebedrijf gerund door Gregorio en Laura, samen in hun atelier ontwerpen en vervaardigen ze handgemaakt houten speelgoed. Ze gebruiken hout uit duurzame bossen en de verven en oliën die ze aanbrengen zijn ecologisch en plantaardig, dus hun speelgoed is 100% vrij van chemicaliën en giftige stoffen. Omdat elk stuk handgemaakt en uniek is – nerf en knopen van het hout kunnen door de stukken worden gezien – zijn dit geen fouten of gebreken, maar kenmerken van het hout.

Bekijk alle producten van Ocamora

Over de leverancier

Ocamora is een familiebedrijf gerund door Gregorio en Laura, samen in hun atelier ontwerpen en vervaardigen ze handgemaakt houten speelgoed. Ze gebruiken hout uit duurzame bossen en de verven en oliën die ze aanbrengen zijn ecologisch en plantaardig, dus hun speelgoed is 100% vrij van chemicaliën en giftige stoffen. Omdat elk stuk handgemaakt en uniek is – nerf en knopen van het hout kunnen door de stukken worden gezien – zijn dit geen fouten of gebreken, maar kenmerken van het hout.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ocamora Regenboog Bomenset 10 stuks” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *