Bauspiel 12 Sprookjesvensters – Open einde speelgoed – NoraNook Stel je vraag!

Bauspiel 12 Sprookjesvensters

99.00

Bauspiel 12 Sprookjesvensters

🌿Er zijn 6 verschillende raamvormen met elk 2 stuks (zie foto’s).

🌿Materiaal: Elzenhout

🌿Afmetingen: 12 ramen van 6-15 cm lang, 5-10 cm hoog en 2,5 cm breed. 

🌿Leeftijdsaanbeveling: 3+ jaar omdat de blokken verstikkingsgevaar opleveren

LET OP!! Uw kind moet altijd onder toezicht staan ​​van een volwassene bij het gebruik van onze borden.

Op voorraad

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Deze doos bestaat uit 12 stukken die 3 verschillende vensters vertegenwoordigen. Om deze stukken nog magischer te maken, zijn ze versierd met een of twee glinsterende of transparante stenen. Tussen de natuurlijke stukken hout en hun stenen ontdekken we mooie kleurrijke en fascinerende effecten in het zonlicht. Deze vensters kunnen op veel manieren worden gebruikt. Het worden prachtige stukken voor het maken van constructies, plat of in 3D, kastelen, paleizen, landschappen, decoratieve objecten, mandala’s … Zoveel mogelijkheden die kinderen natuurlijk zullen vinden. Deze spelletjes zijn ook een leuke manier om aan de fijne motoriek te werken en geometrische vormen te leren.

 Speelgoed kan worden schoongemaakt met een vochtige doek.

Bekijk al onze Open Einde speelgoed 

Van welk materiaal?

Hout

Over de leverancier

Bauspiel is een relatief jong houten speelgoed merk wat in 2013 werd opgericht in Duitsland. De eigenaar Uwe Deckelmann was op dit moment al 20 jaar actief als maker en bedenker van houten speelgoed wat vooral verkocht werd aan kinderdagverblijven maar besloot in 2013 om zijn speelgoed een wijder bereik te geven.

Het merk Bauspiel staat voor verantwoord omgaan met het milieu. Bauspiel gebruikt voornamelijk beuken-, linde- en elzenhout. Daarnaast zijn er enkele producten die uit kersenhout gemaakt worden wat de producten een mooie roodachtige kleur geeft. Al het hout dat wordt gebruikt is afkomstig uit duurzaam onderhouden bossen. Daarna wordt het hout in Duitsland, Oostenrijk en Oost Europese landen tegen een eerlijk tarief met de hand verwerkt tot speelgoed. Als het speelgoed zijn vorm heeft gekregen wordt het gekleurd met in Duitsland gemaakte natuurlijke verf op waterbasis en worden er bij sommige producten gekleurde glimmers op geplakt. De lijm die hiervoor gebruikt wordt is tevens in Duitsland geproduceerd.

Vrijwel al het speelgoed van Bauspiel wordt eerst uitgebreid uitgeprobeerd op kinderdagverblijven. Pas als de kinderen er heel enthousiast van zijn worden ze uitgebracht voor iedereen. Dit maakt het speelgoed van Bauspiel bijzonder én herkenbaar: Het speelgoed van Bauspiel is degelijk, stimuleert de ontwikkeling, kan op vele manieren gebruikt worden en de afmetingen van de verschillende sets zijn zo gekozen dat deze perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bauspiel 12 Sprookjesvensters” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *