Londji Mathilda stapelspel – NoraNook Stel je vraag!

Londji Mathilda stapelspel

27.19

De giraf Matilda helpt het vogeltje bij het bouwen van zijn nest. Een behendigheidsspel voor kinderen van 3 tot 103 jaar oud waarbij je eerst alle stokken in balans moet krijgen op Matilda, eens deze uitdaging overwonnen is heb je een zeer goede polsslag nodig om de vogel voorzichtig bovenop te houden zonder dat het nest instort! Spannend. 

🌿 Materiaal: hout

🌿 Verpakking: stevige kartonnen doos

🌿Afmeting 22 x 10 cm

🌿Afmeting doos 15 x 32 x 2 cm

🌿 Adviesleeftijd: vanaf 3 tot 106 jaar oud.

🌿 Gemaakt in Barcelona

WAARSCHUWING! Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar bevat kleine deeltjes.

De CE-markering garandeert dat dit Londji-speelgoed voldoet aan de Europese speelgoedveiligheidsnorm EN71. Speelgoed van Londji heeft met succes de strengste veiligheidstests doorstaan ​​die zijn uitgevoerd door onafhankelijke testlaboratoria die zijn goedgekeurd door de autoriteiten van de Europese Unie.

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Over de leverancier

Londji is niet alleen een prachtig vissersland ver weg van Kameroen, het is ook een project dat in 2004 in Barcelona werd geboren en dat de wereld van kunst, games en speelgoed samenbrengt.

We wedden op innovatief, origineel en veilig speelgoed dat goed is voor onze kinderen, dat plezier heeft en dat hen aanzet tot nadenken en samen de leukste momenten delen. Daarom koken we in Londji ons speelgoed op laag vuur, met grote zorg en met gebruik van de beste materialen, met respect voor de arbeidsomstandigheden, het genereren van rijkdom in onze omgeving en met respect voor onze planeet. Wij denken altijd eraan om een betere wereld voor onze kinderen achter te laten, met de waarden en eerlijkheid die onze grootouders aan ons hebben overgedragen.

In Londji ontwerpen en vervaardigen we onze eigen speelgoed tussen de kantoren van Barcelona en onze fabriek in Porqueres (Banyoles).

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Londji Mathilda stapelspel” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *