BumbuToys Tyrannosaurus van hout – Houten dieren – NoraNook Stel je vraag!

BumbuToys Tyrannosaurus van hout

11.99

🌿Gemaakt van hout

🌿Uit Roemenië

🌿Afmetingen: 11cm x 12cm x 3cm

🌿Geverfd met natuurlijke verf, 100% veilig voor kleine en grotere kindjes.

 

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Deze prachtige met de handgemaakte Tyrannosaurus van het merk BumbuToys is een echte must-have voor dino liefhebbers. Tyrannosaurus behoort tot de groep van de Tyrannosauridae en leefde ongeveer zeventig tot zesenzestig miljoen jaar geleden, tijdens het late Krijt, in het westelijk deel van het huidige Noord-Amerika. Houten dieren zijn onmisbaar in het speelgoedassortiment van ieder kind. Wanneer je kiest voor houten dieren van de boerderij of die je in de wei ziet staan, kan je kind deze dieren herkennen wat het plezier extra groot maakt.

Houten dieren zijn altijd een leuk en geschikt cadeau; voor een verjaardag, Sinterklaas/Kerst of bijvoorbeeld als kraamcadeau. Het is super leuk om houten dieren voor je kind te gaan sparen en de verzameling op die manier steeds uit te breiden. Kinderen kunnen heel erg veel leren van het spelen met houten dieren.

Bekijk alle producten onder de categorie Small World Play

Lees meer over Bumbu Toys

Over de leverancier

Onze werkplaats bevindt zich 1000 m boven zeeniveau, in de provincie Brasov, in Roemenië, waar tradities belangrijk zijn en we samen werken aan het behoud ervan. Met zo’n met veel fantasie en liefde maken we elk ontwerp. Vanaf de eerste schetsen van het toekomstige speelgoed tot de voltooiing ervan, wij zetten ons in om duurzaam speelgoed te maken waar kinderen echt van houden.

Wij houden van houten speelgoed omdat het veilig, natuurlijk en duurzaam is, maar ook omdat het de zintuigen van een jong kind voedt.Het houten speelgoed voelt goed aan en is met de verscheidenheid aan natuurlijke kleuren en nerven prachtig om te zien! Houten speelgoed zorgt niet alleen voor vele jaren speelplezier voor uw kinderen, maar met de juiste zorg zullen uw kleinkinderen en achterkleinkinderen er ook van genieten.

Alle materialen die bij de productie worden gebruikt, zijn gecertificeerd. Ze garanderen niet alleen speelgoed van de hoogste kwaliteit, maar ook de veiligheid van je kindje tijdens het spelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BumbuToys Tyrannosaurus van hout” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *