Kolekto Silhouet puzzel – Houten Speelgoed – NoraNook Stel je vraag!

Kolekto Silhouet puzzel

77.25

Kolekto Silhouet puzzel

🌿AFMETINGEN: 40 x 28 x 2 cm

🌿MATERIALEN: 100% FSC berkenhout

🌿HANDGEMAAKT IN DENEMARKEN

Op voorraad

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Deze strakke silhouetten van een stad vormen een prachtige puzzel en kunstwerk. Ze kunnen ook op jouw manier samen worden gebouwd.

Er verschijnen nieuwe verhalen terwijl je met de structuren bouwt. Het werkt voor zowel kinderen als volwassenen. Als sculptuur- en salontafelpuzzel wordt het een decoratief object in de woonkamer of als speelgoed in de kinderkamer voor denkbeeldig spel om creatieve steden, verhalen en structuren te bouwen.

De architectonische inspiratie voor dit speelgoed / kunstwerk en archiblock-systeem komt uit het romantische kleine Italiaanse dorp. De stenen zijn gekleurd in verschillende tinten blauw. Wordt geleverd in een handgemaakte houten kist waarop u een naam en een persoonlijke groet kunt laten graveren om er een uniek cadeau van te maken. Ze staan ​​prachtig in de vensterbank of als houten speelgoed in de kinderkamer. De doos fungeert ook als een puzzel.

Zoals alle producten van Kolekto worden de stukken geproduceerd in hun werkplaats in Kopenhagen, waar het uitzicht op de vele torens van de stad en herinneringen aan vakanties in Italiaanse steden hen hebben geïnspireerd voor deze serie.

AFMETINGEN: 40 x 28 x 2 cm

Over de leverancier

Stories in Structures is een Deense ontwerpstudio opgericht door MAA-architect Eva Wandel en grafisch ontwerper Rikke Nogel. Hun missie is om verhalen in structuren te creëren. Ze willen tijdloze producten maken die je je hele leven bij je kunt hebben, waar schoonheid en duurzaamheid samenkomen.

Alle Kolekto-producten worden ontworpen en vervaardigd in hun werkplaats in Kopenhagen. Hun passie voor design, sculpturaal idioom en hoogstaand vakmanschap zijn essentiële elementen in hun ontwerpen en collecties.