Londji up to the stars stapelspel – NoraNook Stel je vraag!

Londji up to the stars stapelspel

32.90

Help de raket bergen, wolken en een deel van de lucht over te steken om de sterren en verder te bereiken! Een prachtig vormgegeven houten spel dat is ontworpen en gemaakt in Spanje. Ontworpen en levendig gekleurd telspel laat kinderen stukken stapelen om het ruimteschip te bemachtigen!

Een behendigheids- en evenwichtsspel voor kinderen van 3 tot 103 jaar.

🌿 Gemaakt in Barcelona

🌿 Product Ontwerp: Londji

🌿 Adviesleeftijd: vanaf 3 tot 103 jaar oud

🌿 Materiaal: Hout

🌿 Verpakking: Kartonnen doos

🌿 Afmeting doos: 15 x 32 x 2 cm

WAARSCHUWING! Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar bevat kleine deeltjes.

De CE-markering garandeert dat dit Londji-speelgoed voldoet aan de Europese speelgoedveiligheidsnorm EN71. Speelgoed van Londji heeft met succes de strengste veiligheidstests doorstaan ​​die zijn uitgevoerd door onafhankelijke testlaboratoria die zijn goedgekeurd door de autoriteiten van de Europese Unie.

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Over de leverancier

Londji is niet alleen een prachtig vissersland ver weg van Kameroen, het is ook een project dat in 2004 in Barcelona werd geboren en dat de wereld van kunst, games en speelgoed samenbrengt.

We wedden op innovatief, origineel en veilig speelgoed dat goed is voor onze kinderen, dat plezier heeft en dat hen aanzet tot nadenken en samen de leukste momenten delen. Daarom koken we in Londji ons speelgoed op laag vuur, met grote zorg en met gebruik van de beste materialen, met respect voor de arbeidsomstandigheden, het genereren van rijkdom in onze omgeving en met respect voor onze planeet. Wij denken altijd eraan om een betere wereld voor onze kinderen achter te laten, met de waarden en eerlijkheid die onze grootouders aan ons hebben overgedragen.

In Londji ontwerpen en vervaardigen we onze eigen speelgoed tussen de kantoren van Barcelona en onze fabriek in Porqueres (Banyoles).

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Londji up to the stars stapelspel” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *