Lubulona Stapelbomen Zomer speelgoed met een open einde– NoraNook Stel je vraag!

Lubulona Stapelbomen Zomer

29.90

Dit setje bevat:

🌿18 losse stukken beukenhout ( 6 stukken natuurlijk hout en 12 boomtoppen).

🌿Leeftijd: 3-8 jaar

🌿Materiaal: natuurlijk beukenhout

🌿Afmeting verpakking: 20,7 x 12,8 x 6,1 cm.

🌿CE-gecertificeerd – voldoet aan de Europese norm voor speelgoedveiligheid EN 71.

LET OP!! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar – verstikkingsgevaar door kleine onderdelen. 

 

 

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Deze set stapelbomen zomer wordt geleverd met 18 stukken beukenhout van hoge kwaliteit. Je kunt je eigen kleine bos bouwen of spelen en fantasierijke zuilen, sculpturen of wat je maar wilt maken. Er zijn 6 stukken natuurlijk hout die als stam kunnen worden gebruikt en 12 boomtoppen in verschillende vormen en verschillende kleuren. Een geweldig balancerend speelgoed met een open einde om de fijne motoriek en concentratievaardigheden te oefenen en een mooie aanvulling op onze Lubu Town-huizen en -auto’s.

Bekijk hier het hele Lubulona assortiment

Door kinderen alleen specifiek speelgoed te geven, worden de mogelijke voordelen die ze kunnen ervaren bij het spelen met verschillende soorten speelgoed beperkt. Jongens krijgen over het algemeen meer bouwgerelateerd speelgoed of speelgoedauto’s, terwijl meisjes over het algemeen poppen of speelgoed krijgen dat gerelateerd is aan symbolisch spel. Bouwspeelgoed bevordert ruimtelijk bewustzijn en wiskundig begrip, terwijl symbolisch spel zeer gunstig kan zijn voor het vermogen van kinderen om met anderen te benadrukken. Waarom zou speelgoedmarketing en genderstereotypen beslissen met welk speelgoed kinderen moeten spelen? Bij Lubulona geven we kinderen het liefst een keuze.

Meer info van Lubulona

Over de leverancier

Lubulona is een lifestyle-merk voor kinderen, dat in november 2017 in Barcelona werd gelanceerd. Het doel is om stijlvolle kinderproducten te ontwerpen en te vervaardigen, waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke en hoogwaardige materialen. Lubulona producten kenmerken zich door hun minimalistische maar speelse stijl en zijn zowel functioneel als decoratief. Het assortiment omvat modern houten speelgoed en kleurrijke prints op hout. Alle producten zijn ontworpen in Barcelona en worden volledig in Europa vervaardigd met de bedoeling de impact op het milieu tot een minimum te beperken en te focussen op eerlijke en lokale productie.

Wij zijn Tina & Jordi: een ondernemersteam uit Barcelona, ​​ouders van twee jongens en oprichters van Lubulona. Tina is de creatieve motor van het merk. Ze zorgt voor de productontwikkeling en de aanwezigheid van het merk op sociale media. Ze brengt ook veel tijd door met een verfkwast in haar hand, waardoor ze houten voorwerpen verandert in kleurrijk speelgoed. Jordi verzorgt de communicatie met onze leveranciers, voorraadhouders en distributeurs. Hij verwerkt alle bestellingen en zorgt ervoor dat onze producten veilig op hun bestemming aankomen. Daarnaast vindt hij ook de tijd om te schuren, te vernis en te schilderen. Absoluut geen saaie baan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lubulona Stapelbomen Zomer” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *