Magic Wood Boomhuis met schors – Small world play – NoraNook Stel je vraag!

Magic Wood Boomhuis met schors

81.95

Magic Wood Boomhuis met schors

🌿Afmetingen: 38 x 38 x 40 cm. 

🌿100% FSC-gecertificeerd

🌿Gemaakt van els, hazelaar, wit beuken, grenen;

🌿Oppervlak geolied met lijnzaadolie.

🌿Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Let op!! Meubels en poppen zijn niet inbegrepen in dit product, ze kunnen apart worden gekocht.

Op voorraad

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Magic Wood Boomhuis met schors is een van onze favorieten! Prachtig en magisch!!! Perfect voor fantasierijk klein wereldspel. Het is opgebouwd uit 3 afzonderlijke elementen die al zijn gemonteerd en twee trappen. Super makkelijk om in elkaar te zetten. Past op kleinere oppervlakken maar biedt voldoende speelruimte. Door het open ontwerp kunnen kinderen er van alle kanten mee spelen. Kan door elk kind worden verplaatst, opnieuw ontworpen en vervoerd worden. Stevig en elegant, met zichtbare bastranden, zorgt voor een contact met de echte ongerepte natuur. Zachte randen en natuurlijke houtstructuur zorgen voor extra zintuiglijke stimulatie. 

Je kunt dit boomhuis leuk combineren met de Magic Wood Viltpoppen Familie, en de bijpassende woonkamer, slaapkamer of keuken. Geweldig om het hele jaar door te gebruiken op een seizoentafel gevuld met bijvoorbeeld natuurschatten.

LET OP: vanwege het handgemaakte karakter van dit artikel kan elke vorm van hout van huis tot huis verschillen, en de natuurlijke verkleuring en fouten in hout zijn te verwachten. Foto’s zijn alleen voor illustratieve doeleinden. 100% natuurlijk. De schors kan losraken en verstikkingsgevaar opleveren voor kinderen onder de drie jaar.

Bekijk al onze Small World Play Speelgoed 

Van welk materiaal?

Hout

Over de leverancier

Magic Wood brengt kinderen in contact met de natuur. Hun visie is om leuk en educatief speelgoed te bieden dat op een sociaal en ecologisch verantwoorde manier is geproduceerd. Al hun producten zijn perfect gemaakt voor eindeloos fantasierijk klein wereldspel.

Alle producten van Magic Wood zijn gemaakt van duurzaam hout. Elk product is uniek en met de hand gemaakt! En als finishing touch werken ze producten af met lijnzaadolie.  

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magic Wood Boomhuis met schors” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *