Ocamora Sterrenstaf hout – Fantasy play– NoraNook Stel je vraag!

Ocamora Sterrenstaf hout

14.95

­čî┐1 houten sterrenstaf
­čî┐Ongeveer 28cm lang.
­čî┐Gemaakt van Linden Hout.
­čî┐Behandeld met ecologische kleurstoffen op waterbasis.
Omdat elk stuk handgemaakt en uniek is – nerf en knopen van het hout kunnen door de stukken worden gezien – zijn dit geen fouten of gebreken, maar kenmerken van het hout.
LET OP!! Kinderen altijd laten spelen onder toezicht. 

Op voorraad

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Magische toverstokken gemaakt van lindehout.┬áLaat de fantasie van je kleintje op de vrije loop met deze prachtige handgemaakte sterrenstaf – voor het uitspreken van spreuken, het doen van wensen en fantasierijk spel dat hen naar een ander land brengt!

Ocamora-speelgoed heeft geen instructies, ze zijn ontworpen om de fantasie de vrije loop te laten en kinderen op een natuurlijke manier te laten ontdekken, spelen en leren. Ocamora is een familiebedrijf gerund door Gregorio en Laura, samen in hun atelier ontwerpen en vervaardigen ze handgemaakt houten speelgoed. Ze gebruiken hout uit duurzame bossen en de verven en oli├źn die ze aanbrengen zijn ecologisch en plantaardig, dus hun speelgoed is 100% vrij van chemicali├źn en giftige stoffen. Omdat elk stuk handgemaakt en uniek is – nerf en knopen van het hout kunnen door de stukken worden gezien – zijn dit geen fouten of gebreken, maar kenmerken van het hout.

Bekijk alle producten van Ocamora

Over de leverancier

Ocamora is een familiebedrijf gerund door Gregorio en Laura, samen in hun atelier ontwerpen en vervaardigen ze handgemaakt houten speelgoed. Ze gebruiken hout uit duurzame bossen en de verven en oli├źn die ze aanbrengen zijn ecologisch en plantaardig, dus hun speelgoed is 100% vrij van chemicali├źn en giftige stoffen. Omdat elk stuk handgemaakt en uniek is – nerf en knopen van het hout kunnen door de stukken worden gezien – zijn dit geen fouten of gebreken, maar kenmerken van het hout.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ocamora Sterrenstaf hout” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *