Ocamora Teniques Stapelstenen naturel – Open ended play – NoraNook Stel je vraag!

Ocamora Teniques Stapelstenen naturel

36.00

šŸŒæ7 stuks naturel (ongekleurd)
šŸŒæDe afmetingen variĆ«ren tussen 4cm en 5cm.
šŸŒæGemaakt vanĀ lindehout.
Omdat elk stuk handgemaakt en uniek is – nerf en knopen van het hout kunnen door de stukken worden gezien – zijn dit geen fouten of gebreken, maar kenmerken van het hout.
LET OP!! KinderenĀ altijdĀ laten spelen onder toezicht.Ā 

Op voorraad

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Teniques is onze versie van het oude Japanse spel “tumi ishi” dat bestaat uit het stapelen van stenen. Het stimuleert balans en creativiteit en is nauw verwant aan de kunst van meditatie. Zeven unieke stukken die je uitnodigen om eindeloze composities te bouwen, stapelen, classificeren en creĆ«ren. Ook bekend bij de kleintjes als rotsen, edelstenen, aardappelen, diamanten, edelstenen, meteorieten … Aangezien we dit spel aanbevelen van 0 tot 99 jaar oud, stellen we een uitdaging voor: hoeveel kun je er stapelen?Ā 

Ocamora-speelgoed heeft geen instructies, ze zijn ontworpen om de fantasie de vrije loop te laten en kinderen op een natuurlijke manier te laten ontdekken, spelen en leren. Ocamora is een familiebedrijf gerund door Gregorio en Laura, samen in hun atelier ontwerpen en vervaardigen ze handgemaakt houten speelgoed. Ze gebruiken hout uit duurzame bossen en de verven en oliĆ«n die ze aanbrengen zijn ecologisch en plantaardig, dus hun speelgoed is 100% vrij van chemicaliĆ«n en giftige stoffen. Omdat elk stuk handgemaakt en uniek is – nerf en knopen van het hout kunnen door de stukken worden gezien – zijn dit geen fouten of gebreken, maar kenmerken van het hout.

Bekijk alle producten van Ocamora

Over de leverancier

Ocamora is een familiebedrijf gerund door Gregorio en Laura, samen in hun atelier ontwerpen en vervaardigen ze handgemaakt houten speelgoed. Ze gebruiken hout uit duurzame bossen en de verven en oliĆ«n die ze aanbrengen zijn ecologisch en plantaardig, dus hun speelgoed is 100% vrij van chemicaliĆ«n en giftige stoffen. Omdat elk stuk handgemaakt en uniek is – nerf en knopen van het hout kunnen door de stukken worden gezien – zijn dit geen fouten of gebreken, maar kenmerken van het hout.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ocamora Teniques Stapelstenen naturel” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *