Skandico leeuwen puzzel – NoraNook Stel je vraag!

Skandico leeuwen puzzel

80.00

De “Leeuwen” Puzzel is gemaakt in de vorm van een vriendelijk gezicht van de dierenkoning. De leeuw heeft blozende wangen, een koninklijke kroon, en met de hand geschilderd gezicht. Met de puzzel stukjes kan je kind zeer interessante constructies bouwen – kleine huizen, torentjes en zelfs verschillende dieren!

Deze puzzel ontwikkeld onder andere balansvaardigheden en verbeeldingsvaardigheden, droom en creëer je eigen wereld!

🌿 Maat: De diameter is ongeveer 28 cm, en de puzzel stukjes zijn ongeveer 3cm dik.

🌿 Materiaal: linden hout, geverfd met niet-giftige aquarellen.

🌿 Gemaakt in Rusland van Russisch hout met heel veel liefde en passie.

WAARSCHUWING! Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar bevat kleine deeltjes.

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Over de leverancier

Skandico maakt al hun speelgoed met de hand, waarbij elk speelgoed subtiel wordt ontworpen om aan de hobby’s en behoeften van een kind te voldoen. Het speelgoed heeft ook geen toegevoegde stoffen, zoals verf met chemische ingrediënten. In plaats daarvan schildert Skandico al hun speelgoed met op waterbasis (gekleurde was) gemaakt in Duitsland en speciaal ontwikkeld om kinderspeelgoed te schilderen. Als een kind op het speelgoed bijt, hoewel dit niet aan te raden is, hoeft u zich geen zorgen te maken over hun veiligheid. De verf wordt in een dunne laag aangebracht om de warmte en fluweelzachte textuur van het hout zorgvuldig te behouden, wat het aanraken aangenaam maakt.

Skandico werkt samen met zeer bekwame timmerlieden uit de ecologische regio van Rusland, van wie sommigen al generaties lang in de timmerbranche actief zijn. 

Houten speelgoed van Skandico is gemaakt om lang mee te gaan, ondergaat een ruwe behandeling, zodat het generaties lang kan worden doorgegeven. Natalia ontwerpt al het speelgoed, iets waar ze al sinds haar kindertijd een passie voor heeft. Haar liefde voor kunst, kinderen en haar ervaring als lichtontwerper inspireren haar ontwerpen en zorgen ervoor dat ze een ziel in elk speelgoedontwerp legt. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Skandico leeuwen puzzel” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *