Tender Leaf Toys Set Houten Bosdieren – Open einde spel – NoraNook Stel je vraag!

Tender Leaf Toys Set Houten Bosdieren

33.95

De set bevat 1 exemplaar van elke soort:

🌿das

🌿marter

🌿eekhoorn

🌿ree

🌿vos

🌿egel

🌿haas

🌿konijn

🌿Aanbevolen leeftijd: 3 jaar +

🌿Afmetingen: 22 x 27 x 8 cm

🌿Materiaal: FSC hout

🌿 Vrij van formaldehyde.

LET OP! Altijd onder toezicht van volwassenen laten spelen.

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Deze mooie complete set van 8 houten diertjes inclusief kastje van Tender Leaf Toys Bosdieren mag niet in de collectie ontbreken! Ideaal speelgoed, want de diertjes passen perfect in kleine kinderhandjes! Ben je uitgespeeld? Dan berg je de bosdiertjes mooi op in het bijgeleverde houten kastje en plaats je de in je kamer! Waar je uren kan kijken naar de prachtige houten dieren.

Het spelen met houten dieren stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen, net als de ontwikkeling van communicatieve vaardigheden. En als er even niet mee gespeeld wordt, dan staat het ook nog eens ontzettend mooi op de kinderkamer!

De set bevat 1 exemplaar van elke soort:

🌿das

🌿marter

🌿eekhoorn

🌿ree

🌿vos

🌿egel

🌿haas

🌿konijn

Een uniek stuk met eindeloos speelplezier dat er bovenal nog eens heel mooi uitziet in de speelhoek. Tender Leaf Toys heeft er hun missie van gemaakt om onze kinderen terug te brengen naar een natuurlijke speelomgeving. Het houten speelgoed is gemaakt door ambachtslieden en ontwerpers die hun ervaring, kennis en creativiteit gebruiken om energie, emotie en opwinding van het spelen met houten speelgoed weer in de familie te brengen.

🌿Aanbevolen leeftijd: 3 jaar +

🌿Afmetingen: 22 x 27 x 8 cm

🌿Materiaal: FSC hout

🌿 Vrij van formaldehyde.

Over de leverancier

Tender Leaf Toys gebruikt enkel hout dat afkomstig is uit beheerde bossen en gecertificeerd is door de Indonesische overheid of FSC. Alle producten zijn vrij van formaldehyde en de gebruikte verf is veilig. Tender Leaf Toys voldoet aan of doet zelfs beter dan de veiligheidsnormen in Europa, de VS, Australië en Nieuw-Zeeland. Bovendien kreeg Tender Leaf Toys het goedkeuringslabel van het ICTI Ethical Toy Program en streeft het ernaar om gedurende het hele productieproces hoge ethische normen te handhaven. De producten van Tender Leaf Toys zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook ontworpen en vervaardigd met de ontwikkeling van kinderen in het achterhoofd en met aandacht voor het aanplanten van rubberboombossen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tender Leaf Toys Set Houten Bosdieren” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *