Troncoletes – prachtig open einde speelgoed – NoraNook Stel je vraag!

Troncoletes

22.00

🌿De set bestaat uit 6 trunks met hun bekers.

🌿Alle stukken zijn afkomstig van takken van eik, jeneverbes of verschillende fruitbomen en behouden een deel van de schors.

🌿Hand geschilderd met niet-giftige en milieuvriendelijke verf volgens EN-71 norm.

🌿Elke Troncolete of beker komt uit verschillende houtsneden, dus het zal verschillen vertonen in de vorm en toon van de nerf.

ADVIESLEEFTIJD: vanaf 9 maanden

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

De Troncoletes zijn houten stukken of figuren die in verschillende kleuren zijn geverfd, zodat de fantasie van je kindje ze kan transformeren in wat ze willen in elk spelmoment: een persoon? Een kabouter? Alles is mogelijk in de wereld van “Troncoletes”! Elke Troncolete wordt geleverd met een beker van dezelfde kleur, ideaal om te helpen bij logisch-wiskundig denken door middel van classificatie, ordening, groepering, associatie, enz. Het is een ongestructureerd speelmateriaal dat kan worden gecombineerd met vele andere materialen zoals huizen, blokken, verschillende stukken hout, etc. om fantastische verhalen en kleine werelden te bouwen. Ze zijn handgemaakt met hout van verschillende takken.

🌿Met het verstrijken van de tijd kunnen stukjes of zelfs hele stukken loskomen. Dit kan niet als een defect in het hout worden beschouwd, maar eerder als een eigenschap ervan, en het stuk zal zeker zijn charme behouden.

Bekijk alle producten van Cocoletes

Meer info van Cocoletes

Over de leverancier

Cocoletes begon haar reis in 2018, maar in werkelijkheid kwam het idee een jaar voor de hand van ons eerste kind. Wij zijn Nuria en Jonás, en natuurlijk onze kinderen. Zij zijn degenen die onze grote verandering van leven en bewustzijn hebben veroorzaakt. Vanuit onze werkplaats in Navaleno (Soria) ontwerpen en maken we ecologische en duurzame spellen en materialen. Met zorg en in harmonie met de natuur, met onze handen als het belangrijkste gereedschap, bewerken we het hout en vormen we elk stuk. We produceren geen massaproductie en gebruiken geen geavanceerde automatische gereedschappen. Wij geloven dat we alleen dan het beste uit de grondstof kunnen halen en tegelijkertijd de eigen natuurlijke schoonheid kunnen respecteren. Dat is onze essentie. Cocoleten zouden anders niet mogelijk zijn. Het resultaat zijn unieke materialen, elk met zijn eigen charme, maar ze dragen allemaal een beetje van ons.

We gebruiken hout uit onze omgeving. Een groot deel daarvan verzamelen we zelf na de training en schoonmaak snoei die we uitvoeren of voeren we uit bij familie, buren of vrienden. De rest kopen we in bij de zagerijen in de omgeving en gebruiken alleen hout uit duurzame bossen met FSC- en PEFC-certificering. Ons speelgoed bevordert vrij spel, creativiteit en bovenal respect en liefde voor de natuur. Bij het ontwerpen houden we altijd rekening met onze kleintjes en de reflecties en studies van grote pedagogische referenties zoals María Montessori, Waldorf (Rudolf Steiner), Heike Freire, enz. Kortom, we kunnen bevestigen dat we houden van wat we doen. We zijn trots op de verandering die we hebben doorgevoerd en op al onze vorderingen. Elke voltooide bestelling vervult ons met voldoening en moedigt ons aan om door te werken zodat steeds meer kinderen Cocoletes in handen kunnen hebben.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Troncoletes” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *