Studio Roof Giant diplodocus – Kinderkamer decoratie – NoraNook Stel je vraag!

Studio Roof Giant diplodocus

14.95

🌿3D object om te bouwen, wordt plat geleverd;
🌿Gemaakt van recycled karton en bedrukt met plantaardige inkten;
🌿Afmeting als opgebouwd: 48 x 8 x 25 cm;
🌿2 x A4 vel met 13 stukjes om uit de drukken en op te bouwen;
🌿Handleiding aan de binnenkant van de verpakking.

WAARSCHUWING! Niet voor kinderen onder de 3 jaar, bevat kleine stukjes. 

Op voorraad

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Geen diersoort spreekt zo tot de verbeelding als de dinosaurus: groot, imposant, gevaarlijk. Maar oh zo leuk om mee te spelen!

Met z’n lange staart zwiepte deze gigant zijn vijanden zo uit de weg, maar gemaakt van karton is het je beste speelkameraad.

Bekijk hier het hele Studio Roof assortiment

Meer info over Studio Roof

Over de leverancier

Studio ROOF begon met ons leven als ouders van drie. Het observeren van de creatieve en kleurrijke resultaten tussen ons en onze kinderen die onze eerste producten hebben gemaakt. Dat stelde ons gerust dat verbeeldingskracht en speelsheid niet alleen verband houden met de kindertijd, maar een sleutelelement zijn dat elk aspect van het leven doordringt, op alle leeftijden. Ons uitgangspunt is papier, een materiaal met oneindig veel mogelijkheden. Door het filter van de verbeelding ontvouwt zich een wereld in onze kartonnen producten – maskers, vogels, insecten, steden, zeedieren, aardwezens en nog veel meer. Deze vertellen verhalen over de schoonheid die in de natuur, fantasie, kunst en mensen schuilt. Omdat de natuur zo’n belangrijke rol speelt in ons verhaal en ons dagelijks leven, zijn de producten gemaakt van gerecycled karton en gekleurd met plantaardige plantaardige inkt. Het is onze manier om bij te dragen aan het milieu. We werken al vijftien jaar als een team, toegewijd en gepassioneerd over wat we doen, het ontwikkelen van stukken die nieuwe mogelijkheden oproepen, met een eenvoudig maar mooi ontwerp. De reacties die we krijgen van onze partners en trouwe klanten geven ons het vertrouwen om door te gaan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Studio Roof Giant diplodocus” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *