Lucht drogende klei 500g – Nature Play – NoraNook Stel je vraag!

Lucht drogende klei 500g

3.95

🌿 Conserveermiddelvrij

🌿 Gebruiksklare klei

🌿 Kleur: wit

🌿 Luchtdrogend

🌿 Gemaakt in Nederland

🌿glutenvrij

🌿 hypoallergene klei

🌿 Adviesleeftijd: vanaf 6 jaar oud (altijd onder toezicht van een volwassene).

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Een blok wit aan-de-lucht drogende klei. Do & Dry klei wordt in Nederland gemaakt! Gemaakt uit allemaal Happy ingredients! Dit betekend dat de klei uit 98% natuurlijke ingrediënten bestaat. Dit product is direct gebruiksklaar en droogt vanzelf door de lucht. Dit product hecht goed op vrijwel iedere ondergrond en plakt niet aan de handen. Het is glutenvrij en hypoallergeen. Het stimuleert de creatieve ontwikkeling en fijne motoriek. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

🌿Happy Ingredients! Dit product is conserveermiddelvrij

🌿gebruiksklare klei

🌿luchtdrogend

🌿hecht goed op vrijwel iedere ondergrond

🌿plakt niet aan de handen

🌿goed beschilderbaar

🌿glutenvrij

🌿 hypoallergene klei

 

Bekijk alle producten onder de categorie Sensory Play

Over de leverancier

Havo b.v. is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1963 succesvol is in het maken van boetseermateriaal en verf.

Bij onze blik op de toekomst staan veiligheid en duurzaamheid centraal.  Als het om kinderen, hobbyisten en kunstenaars gaat is veilig nooit veilig genoeg.

Onze producten met het stempel 98% natural ingredients of 95% natural ingredients bestaan voor het grootste gedeelte uit grondstoffen van natuurlijke oorsprong, aangevuld met onmisbare, maar verantwoordelijke hulpstoffen. Zo zijn de producten met het 95% stempel absoluut niet minder verantwoord dan die met het 98%, maar is er een bewuste keuze gemaakt om extra (verantwoorde) hulpstoffen aan het product toe te voegen om bepaalde eigenschappen van het product te kunnen blijven garanderen.

Met onze producten willen wij niet alleen een mooiere planeet creëren, maar ook een inspirerende planeet. Dit doen wij door onder andere producten te vervaardigen in de meest intense kleuren, waarmee kunstenaars over de hele wereld aan de slag kunnen. Maar ook door op een verantwoorde manier onze producten tot stand te brengen, zowel nu als in de toekomst. De balans tussen maatschappelijke verantwoordelijkheid en de bescherming van het milieu moet hierbij zeker worden bewaard. Daarom voldoen al onze producten aan alle wettelijke regels met betrekking tot veiligheid en gezondheid volgens de CEPE, de brancheorganisatie van verf- en inktproducenten in Europa.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucht drogende klei 500g” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *