Moderne Herfst Kijkdoos – voor open einde spel – NoraNook Stel je vraag!

Moderne Herfst Kijkdoos

60.00

Moderne Herfst Kijkdoos:

🌿 1 grote glazen pot

🌿 1 potje klei (ca 250g)

🌿 Loose parts

🌿 Geschikt vanaf 4 jaar 

LET OP: Bevat kleine onderdelen, laat je kindje altijd in het bijzijn van een volwassene spelen met deze producten.

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Kennen jullie het concept de kijkdoos? Als kind was ik hier helemaal dol op. Lekker opzoek gaan naar natuurschatten in het bos en uren kijken door het kleine gaatje, in de hoop dat er een elfje tot leven zou komen. Met trots presenteer ik jullie de Herfst Kijkpot.
Esther van @potjeskast heeft de kijkdoos in een modern en duurzaam jasje gestoken. Deze zeer uitgebreide set zorgt ervoor dat je kindje een magische wereld kan creëren, en deze helemaal naar eigen smaak/inzichten kan inrichten. Uren creativiteit en speelplezier gegarandeerd. En als je er klaar mee bent, ruim je de pot op en gebruik je die weer wanneer jullie zin hebben.

LET OP! Dit product is voor kinderen die ouder zijn dan 4 jaar. En niet geschikt voor kinderen die nog dingen in hun mond stoppen.  Let op: deze zijn niet CE-gekeurd en worden gebruikt als speel & leerhulpmiddel (losse onderdelen) met oudertoezicht.

Bekijk alle Loose Parts producten 

Over de leverancier

Esther is beeldend kunstenaar, inrichter, conceptontwikkelaar, pedagoog en kindercoach. Ze onderzoekt voortdurend de invloed van ruimte op haar bezoeker. Doormiddel van uitnodigende sferen en open materialen verleid ze iedereen om vanuit nieuwsgierigheid op zoek te gaan naar verwondering en zo te leren, ontdekken, spelen en leven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moderne Herfst Kijkdoos” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *