Playdough setje NIGHT handgemaakt – NoraNook Stel je vraag!

Playdough setje NIGHT handgemaakt

17.00

Playdough setje Night bevat:

🌿1 glazen pot klei (Night) circa 250g

🌿3 houten stempels (1 grotere en 2 kleinere),

🌿5 kleine sterren (wit)

🌿5 balletjes (geel)

🌿 1 houten deegroller

 

Op voorraad

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Playdough set Night:

Deze klei wordt op bestelling gemaakt door mij. Verser dan vers. Het klei setje is een geweldig tactiel hulpmiddel voor het ontwikkelen van fijne motoriek, oog-armcoördinatie en verbeeldingskracht. Activiteiten zoals deze zullen kinderen helpen zich te concentreren en te ontspannen. De klei voelt zacht en aangenaam aan. Maar misschien is het grappigste dat je na het spelen de klei (evenals de roller en de stempels) kunt composteren (regenwormen zijn er dol op) en de glazen potten kunt recyclen.

Ingrediënten: bloem, water, zout, plantaardige oliën, natuurlijke kleurstoffen, rijsmiddel *(kaliumbitartraat).

VEILIGHEID

Onze handgemaakte klei ziet er misschien heerlijk uit, maar het is niet geschikt voor menselijke consumptie en mag niet worden gegeven aan kinderen jonger dan 3 jaar. Hoewel noten en sesam geen ingrediënten zijn in onze producten, wordt ons deeg geproduceerd in een omgeving waar ze mogelijk aanwezig zijn.

VERZORGING

Soms kunnen er zoutkristallen vormen op de bovenkant van de klei in het potje, maar dat is volkomen normaal, kneed het deeg dan goed door. Als de klei begint uit te drogen, voeg dan een druppel olie toe en kneed goed door om het om het te herstellen.

Bekijk al onze Sensory Play producten

Over de leverancier

 Zo kwam ik erachter dat mijn kinderen heel erg rustig werden van zintuiglijk en klein wereldspel. Het is erg leuk om op te zetten en het kan op zoveel verschillende manieren worden gespeeld, afhankelijk van je stemming of thema. Het zorgde ervoor dat de kinderen even kunnen ontprikkelen en kunnen ontspannen, maar tegelijkertijd ook leren over bepaalde thema’s.
Het enige lastige eraan was dat het zo lang duurde om op te zetten. Klei of gekleurde rijst maken duurt gewoon even. Laat dat nou net iets zijn wat veel ouders nu niet hebben (of eigenlijk bijna nooit). Toen wist ik dat ik graag producten wilde gaan maken, voor kinderen waarvan de ouders niet de tijd hebben om zelf alle producten te maken.
 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Playdough setje NIGHT handgemaakt” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *