Het Bijzondere Beestjes Stickerboek – Boeken, lezen en meer – NoraNook Stel je vraag!

Het Bijzondere Beestjes Stickerboek

12.50

Het Bijzondere Beestjes Sticker boek.

🌿Meer dan 500 sticker

🌿Allerlei opdrachten

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

De vrolijke veelkleurige natuurboeken van Yuval Zommer, Het Bijzondere Beestjes Boek en Het Buitengewone Beesten Boek, waren een instant hit het afgelopen jaar. Nu kan ieder nieuwsgierig kind zelf aan de slag met de kleurige stickerboeken die naar aanleiding van deze bestsellers zijn gemaakt.

Naast de bijzondere en buitengewone feitjes – die ook de boeken kenmerken – staan er allerlei opdrachten en spelletjes in. En ze zijn natuurlijk net zo aanlokkelijk geïllustreerd! In Het Bijzondere Beestjes Stickerboek vind je beestjes die kruipen en kriebelen, glijden en vliegen; ontwerp je je eigen vlinders; plak je vliegen bij een picknick; speel je Beestjes-vangen; en nog veel meer.

Bekijk alle producten onder de categorie Lezen

Lees meer over Yuval Zommer

Over de leverancier

Yuval Zommer studeerde af aan het Royal College of Art met een MA in Illustratie. Hij werkte als creatief directeur bij vooraanstaande reclamebureaus voordat hij auteur en illustrator werd van veelgeprezen non-fictie. Yuval’s verbluffende serie ‘Big Book of Bugs’ moedigt kinderen aan om onze natuurlijke wereld te verkennen en er zorg voor te dragen. De serie is nu in 25 talen gepubliceerd en heeft internationale prijzen gewonnen en op de shortlist gestaan, waaronder de UKLA Book Awards 2018 & 2019, de Nonfiction Award 2017 & 2019 van de English Association en de Made For Mums Award 2018 & 2019.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het Bijzondere Beestjes Stickerboek” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SKU: 100127 Categorie: Tags: , , , ,