Het Buitengewone Beesten Boek Yuval Zommer – Boeken – NoraNook Stel je vraag!

Het Buitengewone Beesten Boek

16.95

Het Buitengewone Beesten Boek.

🌿 Prachtige afbeeldingen

🌿 Verschillende zoekopdrachten, waardoor dit een echt leer-kijkdoe-speur-genietboek is.

Bekijk hier het inkijkfragment: Het Buitengewone Beesten Boek

Op voorraad

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Het Buitengewone Beesten Boek is een waardige opvolger, om thuis van te genieten of om mee door de dierentuin te lopen. Ontmoet allerlei grauwende, harige, wilde en wonderlijke beesten van over de hele wereld.

Waarom huilen wolven naar de maan? Kunnen hyena’s echt lachen? Waarom houden neushoorns van modder?

In dit boek vind je de antwoorden op deze vragen – en nog veel meer. Het barst van de vrolijke en verrassende feitjes over hoe wilde dieren eten, jagen en overleven.

Hoe laat een beest weten dat hij er is? Wist je dat een baviaan een ingebouwd zitkussen heeft? Is een beermarter een marter of een beer?

En natuurlijk geeft Zommer, net als in zijn vorige boek, verschillende zoekopdrachten, waardoor dit een echt leer-kijkdoe-speur-genietboek is.

Bekijk alle producten onder de categorie Lezen

Lees meer over Yuval Zommer

Over de leverancier

Yuval Zommer studeerde af aan het Royal College of Art met een MA in Illustratie. Hij werkte als creatief directeur bij vooraanstaande reclamebureaus voordat hij auteur en illustrator werd van veelgeprezen non-fictie. Yuval’s verbluffende serie ‘Big Book of Bugs’ moedigt kinderen aan om onze natuurlijke wereld te verkennen en er zorg voor te dragen. De serie is nu in 25 talen gepubliceerd en heeft internationale prijzen gewonnen en op de shortlist gestaan, waaronder de UKLA Book Awards 2018 & 2019, de Nonfiction Award 2017 & 2019 van de English Association en de Made For Mums Award 2018 & 2019.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het Buitengewone Beesten Boek” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SKU: 100102 Categorie: Tags: , , , ,