Insecten TOOB– Small world play – NoraNook Stel je vraag!

Insecten TOOB

12.95

🌿Grootte: 1,25 tot 3,75 centimeter lang.

🌿Kunstzinnig vervaardigd, nauwkeurig met de hand beschilderd en levensecht, deze insectenbeeldjes, zoals de bladgroene bidsprinkhaan of de hemelsblauwe vlinder, kunnen zelfs het scherpste oog voor de gek houden!

🌿Al de producten van Safari Ltd zijn niet giftig en BPA-vrij

🌿14 stuks per TOOB®.

WAARSCHUWING! Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar bevat kleine deeltjes. Altijd onder toezicht van een volwassenen houden!

Op voorraad

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Kruipend, kronkelig en een beetje wiebelig, met deze Toob kun je 14 iconische insecten in de palm van je hand houden, waaronder een rups, libel, duizendpoot, sprinkhaan, huisvlieg, lieveheersbeestje, spin, honingbij, kakkerlak, schorpioen, bidsprinkhaan, mier , en 2 vlinders. Deze prachtige insecten vormen een basis van een spectaculaire sensory bin!

🌿 Kenmerken: Insecten zijn verbazingwekkende wezens, misschien is het wel het beste om realistische modellen te  bestuderen in plaats van de echte! Uniek, nauwkeurig en kleurrijk, deze modellen zijn uitzonderlijk om te leren, fantasierijk te spelen of over je bureau en nachtkastje te slenteren als coole decoratiestukken – hoewel het misschien het beste is om de schorpioen ergens veilig te bewaren.

Bekijk alle producten onder de categorie Small World Play

Lees meer over Safari Ltd

Over de leverancier

Bij Safari Ltd is het doel om kinderen het belang van de natuur en het behoud ervan te leren doormiddel van spelen. Ze zijn een Amerikaans familiebedrijf en creëren al meer dan 30 jaar en 3 generaties met passie Toys That Teach!

Elk Safari Ltd®-speelgoed is ontworpen om lang mee te gaan en is milieuvriendelijk. Het speelgoed bevat geen UV-coating en zit in een recyclebare verpakkingen. De producten zijn ftalaat- en loodvrij. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Insecten TOOB” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *