Ocean TOOB – Small world play – NoraNook Stel je vraag!

Ocean TOOB

12.95

🌿Grootte: 1,25 tot 3,75 centimeter lang.

🌿Kunstzinnig vervaardigd, nauwkeurig met de hand beschilderd en levensecht.

🌿Al de producten van Safari Ltd zijn niet giftig en BPA-vrij

🌿12 stuks per TOOB®.

WAARSCHUWING! Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar bevat kleine deeltjes. Altijd onder toezicht van een volwassenen houden!

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Compleet met enkele van de meest iconische dieren in de ocean brengt deze Toob 12 van je favoriete zeemaatjes samen, waaronder een zeeleeuw, adelaarsrog, zeester, schildpad, pinguïn, octopus, bultrug, potvis, murenen, hamerhaai, tijgerhaai, en een dolfijn! Deze prachtige dieren vormen een basis van een spectaculaire sensory bin!

🌿 Kenmerken: Een perfecte manier om meer te weten te komen over verschillende coole dieren in de ocean, de individuele met de hand beschilderde figuren in deze Toob zijn niet alleen educatief en wetenschappelijk accuraat, ze zijn ook leuk! Zwem met dolfijnen en walvissen, bestudeer zeeschildpadden en observeer de tijgerhaai op een veilige afstand!

Bekijk alle producten onder de categorie Small World Play

Lees meer over Safari Ltd

Over de leverancier

Bij Safari Ltd is het doel om kinderen het belang van de natuur en het behoud ervan te leren doormiddel van spelen. Ze zijn een Amerikaans familiebedrijf en creëren al meer dan 30 jaar en 3 generaties met passie Toys That Teach!

Elk Safari Ltd®-speelgoed is ontworpen om lang mee te gaan en is milieuvriendelijk. Het speelgoed bevat geen UV-coating en zit in een recyclebare verpakkingen. De producten zijn ftalaat- en loodvrij. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ocean TOOB” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *