Vlinders TOOB– Perfect voor Small world play – NoraNook Stel je vraag!

Vlinders TOOB

12.95

🌿Kunstzinnig vervaardigd, nauwkeurig met de hand beschilderd en levensecht.

🌿Al de producten van Safari Ltd zijn niet giftig en BPA-vrij

🌿8 stuks per TOOB®.

WAARSCHUWING! Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar bevat kleine deeltjes. Altijd onder toezicht van een volwassenen houden!

Op voorraad

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Deze prachtige Toob is een perfect cadeau voor vlinderverzamelaars, jong en oud! Het bevat 8 van ‘s werelds mooiste vlinders, waaronder een Red Glider, Green Swallowtail, Orange Barred Sulphur, White Angled Sulphur, Evenus Regalis, Anaea Clytemnestra en een Papilio Garleppi. Deze prachtige dieren vormen een basis van een spectaculaire sensory bin!

Kenmerken: Verander je huis in een vlindertuin met deze perfect handgeschilderde beeldjes. Hoe gevarieerd en kleurrijk ze ook zijn, deze modellen zijn uitzonderlijk voor observatie en studie, fantasierijk spel of als charmant decor voor een vleugje lente en zomer in thuis!

Bekijk alle producten onder de categorie Small World Play

Lees meer over Safari Ltd

Over de leverancier

Bij Safari Ltd is het doel om kinderen het belang van de natuur en het behoud ervan te leren doormiddel van spelen. Ze zijn een Amerikaans familiebedrijf en creëren al meer dan 30 jaar en 3 generaties met passie Toys That Teach!

Elk Safari Ltd®-speelgoed is ontworpen om lang mee te gaan en is milieuvriendelijk. Het speelgoed bevat geen UV-coating en zit in een recyclebare verpakkingen. De producten zijn ftalaat- en loodvrij. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vlinders TOOB” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *