Gekleurde Kikkererwten Rood 500g – Sensorisch Spel – NoraNook Stel je vraag!

Gekleurde Kikkererwten Rood 500g

7.50

ūüĆŅ Kleur: Rood

ūüĆŅ¬†Hoeveelheid: ca. 500g

ūüĆŅ Gekleurd met: hoogwaardige voeding kleurstof (niet giftig)

ūüĆŅ Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar (altijd onder toezicht van volwassenen)

WAARSCHUWING! Niet consumeren, het is bedoelt om mee te spelen. 

Op voorraad

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Gekleurde Kikkererwten Rood is een uitstekende basis voor zintuiglijk spel. Sensopatisch spel is het spelen met vormeloze materialen. Denk hierbij aan zand, rijst, water en klei.  Als iets dan ook nog eens een leuk kleurtje heeft, is het helemaal interessant. 

Door de kikkererwten in een bakje met een paar kopjes en lepels te doen, zal je kindje urenlang gieten en scheppen. De kikkererwten voelel koel aan en klinken heerlijk als het in kopjes wordt gegoten. Het voelt geweldig wanneer het over je handen wordt gegoten en tussen je vingers wordt gewreven en daarom is het een geweldige kalmerende activiteit voor jonge kinderen. Zintuiglijk spel is erg rustgevend voor jonge kinderen en het kan kinderen kalmeren die zich angstig of gefrustreerd voelen.

Ik heb zelf urenlang met mijn kinderen zitten scheppen en schenken! Echt geweldig om te doen! 

Bekijk hier het hele Sensory Play assortiment

 

Over de leverancier

We zaten opgesloten in ons heerlijke huis in Amsterdam. Hierdoor ben ik manieren gaan zoeken om de kinderen bezig te houden. Maar eigenlijk ook een manier om even tijd voor mezelf te cre√ęren terwijl iedereen nog om mij heen zit…..(want zo groot wonen wij niet, en wij hebben ook geen hectaren grond).
 
Zo kwam ik erachter dat mijn kinderen heel erg rustig werden¬†van zintuiglijk en klein wereldspel. Het is erg leuk om op te zetten en het kan op zoveel verschillende manieren worden gespeeld, afhankelijk van je stemming of thema. Het¬†zorgde ervoor dat de kinderen even kunnen¬†ontprikkelen¬†en kunnen ontspannen, maar¬†tegelijkertijd ook leren over bepaalde thema’s.
Het enige lastige eraan was dat het zo lang duurde om op te zetten. Klei of gekleurde rijst maken duurt gewoon even. Laat dat nou net iets zijn wat veel ouders nu niet hebben (of eigenlijk bijna nooit). Toen wist ik dat ik graag producten wilde gaan maken, voor kinderen waarvan de ouders niet de tijd hebben om zelf alle producten te maken.
 
De pandemie heeft ons geleerd om te genieten van de eenvoud van het leven, om meer uit de natuur te halen en om de dierbare om ons heen te waarderen en lief te hebben. 
Wij gebruiken enkel natuurlijke en plantaardige producten. Wij maken alles met de hand en vers op basis van bestellingen. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gekleurde Kikkererwten Rood 500g” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SKU: 100203 Categorie√ęn: , , Tags: , ,