Houten sensory speelbak gepersonaliseerd – sensory play – NoraNook Stel je vraag!

Houten sensory speelbak gepersonaliseerd

42.95

LET OP!! WIJ MAKEN DEZE OP BESTELLING. Heeft een levertijd van 2-3 werkdagen.

🌿 Materiaal: FSC-gecertificeerde houtsoorten (Berken )

🌿 Afmeting: 60x40x7cm

🌿 Hand gemaakt

🌿 In Nederland gemaakt

Zo bijzonder om iets gepersonaliseerd te geven! Schrijf hieronder de naam die op deze prachtige speelbak komt te staan. Dubbel check ook of de naam goed geschreven is. 

Op voorraad

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Een mooie houten speelbak met de hand gemaakt van duurzaam hout. Deze sensory bak is vanwege het formaat goed geschikt om te vullen met verschillende sensory play materialen zoals rijst, zand, zaden, bladeren, schelpen, cornflakes, pasta en bijvoorbeeld linzen. Deze speellbak heeft een diepgaand effect op het spel – het stimuleert meer focus en stelt kinderen in staat terug te keren naar een activiteit die anders misschien zou worden opgeruimd, waardoor ze eigenaarschap en veiligheid krijgen. Oude kinderen zullen het leuk vinden om hun vinger door zand te halen om markeringen te maken en lettervorming te oefenen. Kinderen vinden het fantastisch om in deze bak een eigen wereld te creëren door het toevoegen van blokken, diertjes (van hout of vilt), kleine poppetjes  samen met sensory tool sets is het echt fantastisch!

Je kunt ook de bak personaliseren door de naam van je kindje toe te voegen. In het kader van duurzaamheid, kun je de houten labels verwijderen en een nieuw labeltje toevoegen wanneer je de speelbak doorgeeft aan de volgende generatie!

Bekijk alle Sensory Play producten 

Over de leverancier

Mariëlle ontwerpt en creëert een stoere collectie houten sieraden en interieur accessoires. Laat je verrassen door de patronen, vormen en vele natuurlijke kleuren! We gebruiken zoveel mogelijk kleinere stukken ‘resthout’ in onze producten om afval tegen te gaan en het hout een nieuw leven te geven.

Eigenaar Mariëlle, maar alle producten worden samen met Hans gecreeërd en gemaakt. Deze dochter en vader zijn het team. Is dat niet tof?!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten sensory speelbak gepersonaliseerd” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *