Houten sensory tool set – must have voor sensorisch spel – NoraNook Stel je vraag!

Houten sensory tool set

30.00

­čî┐Een set bevat: 2 eiken kommen ,1 theelepel van bamboe,┬á1 bamboetang en een┬á1 opengewerkt bord.
­čî┐Dimensies: Grote schaal: hoogte 42 mm, diameter 140 mm (buitenkant), diepte 35 mm. Kleine schaal: hoogte 42 mm, diameter 95 mm (buitenkant), diepte 35 mm. Opengewerkte plaat: hoogte 20 mm, diameter 95 mm (buitenkant), diepte 13 mm. Lepel: lengte 125 mm, breedte 30 mm (grootste lepelruimte). Tang: lengte 240 mm, breedte 20 mm.

­čî┐De schaaltjes zijn ge├»mpregneerd met kokosolie, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden en veilig zij voor contact met voedsel.

BELANGRIJK! De set is niet geschikt voor natte sensorische spelletjes: water, etc. De set kan worden schoongemaakt met een vochtige doek. 

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Bij het spelen van de meest opwindende zintuiglijke spelletjes komt een setje borden en gereedschap goed van pas: een zee van rijst inschenken, boekweit laden in het herfstbos of ballen sorteren in een dinosaurus bos.

Zintuiglijke activiteiten en sensorische tafels faciliteren verkenning en moedigen kinderen natuurlijk aan om wetenschappelijke processen te gebruiken terwijl ze spelen, cre├źren, onderzoeken en verkennen. Tijd doorbrengen met het stimuleren van hun zintuigen helpt kinderen cognitief, taalkundig, sociaal en emotioneel te ontwikkelen, fysiek en creatief.

De kommen hebben verschillende maten, je kindje kan hierdoor kennis maken met de maten en volumes door te proberen grutten van de ene container naar de andere te gieten, een bal, kiezelstenen of andere details te plaatsen, leert tellen en vergelijken door te controleren in welke kom meer voorwerpen passen.

Het plaatsen van balletjes (erwten, bonen ect) met een tang zal niet alleen oog-handco├Ârdinatie, geduld en concentratie ontwikkelen, maar ook de vingerspieren versterken en verschillende sorteer- en legactiviteiten tot een interessante uitdaging maken.

Fijne grutten (rijst, boekweit, gierst enz.) of zand vallen door de pan en helpen zo de grotere deeltjes van de kleinere te scheiden, zoals erwten van rijst, wolbolletjes van boekweit enzovoort. Grutten die door de gaten vallen, kunnen veranderen in regen, snoep dat uit de lucht valt of gewoon aangenaam kietelen in je handen. Het geluid van afbrokkelende grutten kalmeert en helpt bij het concentreren. 

Bekijk alle producten van Dot

Over de leverancier

Vykintas en Jon─Ś, zijn de eigenaren van het bedrijf Dot. Wij zijn een lerarenfamilie die in een klein huisje midden in de weilanden woont. We zijn dol op cre├źren, spelen en samen zijn. Dat is wat we delen in onze lessen, producten en inspiraties.┬á

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten sensory tool set” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *