Kinetisch zand 2500g - Creall Modelling zand – Sensory Play – NoraNook Stel je vraag!

Kinetisch zand 2500g

19.90

(2 klantbeoordelingen)

🌿 fluweelzacht en droogt niet uit
🌿 blijft verwerkbaar als nat zand
🌿 glutenvrij en herbruikbaar
🌿 ideaal voor bouwen en spelen
🌿 ondersteunt de motorische ontwikkeling
🌿 eenvoudig op te ruimen
🌿 niet mengen met water
🌿 wordt geleverd in een handige afsluitbare emmer.
🌿 Gemaakt in Nederland
🌿 Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar oud (altijd onder toezicht van een volwassene).

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Het eerste kinetisch zand dat inspireert tot beweging.  Kinetisch zand biedt je een magische en verbluffende ervaring, een moment van ontspanning voor jong en oud. Als je dit magische zand eenmaal gevoeld hebt, is het heel moeilijk om er vanaf te blijven! Plakt alleen aan zichzelf (dus lekker makkelijk met opruimen en geen stress dat je huis een zandbak wordt). Heerlijk voor kinderen die sensorisch zijn ingesteld en het fijn vinden met hun handen bezig te zijn.

Spelen met zand is over het algemeen goed voor creatief spelen en de fijne motoriek van kinderen. Je geeft je kids gewoon wat kinetisch zand en laat ze lekker hun gang gaan, heerlijk voor open-ended play. Als je het zand combineert met een sensory tray en bijvoorbeeld wat bakjes en schepjes of leuke insecten heb je gegarandeerd, uren speel plezier.

Bekijk alle producten onder de categorie Sensory Play

Over de leverancier

Havo b.v. is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1963 succesvol is in het maken van boetseermateriaal en verf.

Bij onze blik op de toekomst staan veiligheid en duurzaamheid centraal.  Als het om kinderen, hobbyisten en kunstenaars gaat is veilig nooit veilig genoeg.

Onze producten met het stempel 98% natural ingredients of 95% natural ingredients bestaan voor het grootste gedeelte uit grondstoffen van natuurlijke oorsprong, aangevuld met onmisbare, maar verantwoordelijke hulpstoffen. Zo zijn de producten met het 95% stempel absoluut niet minder verantwoord dan die met het 98%, maar is er een bewuste keuze gemaakt om extra (verantwoorde) hulpstoffen aan het product toe te voegen om bepaalde eigenschappen van het product te kunnen blijven garanderen.

Met onze producten willen wij niet alleen een mooiere planeet creëren, maar ook een inspirerende planeet. Dit doen wij door onder andere producten te vervaardigen in de meest intense kleuren, waarmee kunstenaars over de hele wereld aan de slag kunnen. Maar ook door op een verantwoorde manier onze producten tot stand te brengen, zowel nu als in de toekomst. De balans tussen maatschappelijke verantwoordelijkheid en de bescherming van het milieu moet hierbij zeker worden bewaard. Daarom voldoen al onze producten aan alle wettelijke regels met betrekking tot veiligheid en gezondheid volgens de CEPE, de brancheorganisatie van verf- en inktproducenten in Europa.

2 beoordelingen voor Kinetisch zand 2500g

  1. blank

    beheerder

    Super zacht. Mijn zoontjes spelen hier werkelijk uren mee. Ook moet ik eerlijk bekennen dat ik ook graag mijn handen in het zand steek…..

  2. blank

    Anne-Laure

    Te fijn om mee te spelen! Een groot plus is dat je woonkamer niet helemaal onder het zand ligt aan het einde 🙂

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *