Magic Marine rijst 500g voor sensorisch spel – Sensory Play – NoraNook Stel je vraag!

Magic Marine rijst 500g

6.50

ūüĆŅ Kleuren:groen en 4 verschillende soorten blauw.

ūüĆŅ¬†Hoeveelheid: 500g

ūüĆŅ Gekleurd met: hoogwaardige voeding kleurstof (niet giftig)

ūüĆŅ Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar (altijd onder toezicht van volwassenen)

WAARSCHUWING! Niet consumeren, het is bedoelt om mee te spelen. 

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Magic Marine rijst is een uitstekende basis voor zintuiglijk spel. Sensopatisch spel is het spelen met vormeloze materialen. Denk hierbij aan zand, rijst, water en klei.  Als iets dan ook nog eens een leuk kleurtje heeft, is het helemaal interessant. 

Door de rijst in een bakje met een paar kopjes en lepels te doen, zal je kindje urenlang gieten en scheppen. De rijst voelt koel aan en klinkt heerlijk als het in kopjes wordt gegoten. Het voelt geweldig wanneer het over je handen wordt gegoten en tussen je vingers wordt gewreven en daarom is het een geweldige kalmerende activiteit voor jonge kinderen. Zintuiglijk spel is erg rustgevend voor jonge kinderen en het kan kinderen kalmeren die zich angstig of gefrustreerd voelen.

Ik heb zelf urenlang met mijn kinderen zitten scheppen en schenken! Echt geweldig om te doen! Binnenkort komen er ook prachtige houten sensory trays aan!

Bekijk alle producten onder de categorie Sensory Play

Over de leverancier

We zaten opgesloten in ons heerlijke huis in Amsterdam. Hierdoor ben ik manieren gaan zoeken om de kinderen bezig te houden. Maar eigenlijk ook een manier om even tijd voor mezelf te cre√ęren terwijl iedereen nog om mij heen zit…..(want zo groot wonen wij niet, en wij hebben ook geen hectaren grond).
 
Zo kwam ik erachter dat mijn kinderen heel erg rustig werden¬†van zintuiglijk en klein wereldspel. Het is erg leuk om op te zetten en het kan op zoveel verschillende manieren worden gespeeld, afhankelijk van je stemming of thema. Het¬†zorgde ervoor dat de kinderen even kunnen¬†ontprikkelen¬†en kunnen ontspannen, maar¬†tegelijkertijd ook leren over bepaalde thema’s.
Het enige lastige eraan was dat het zo lang duurde om op te zetten. Klei of gekleurde rijst maken duurt gewoon even. Laat dat nou net iets zijn wat veel ouders nu niet hebben (of eigenlijk bijna nooit). Toen wist ik dat ik graag producten wilde gaan maken, voor kinderen waarvan de ouders niet de tijd hebben om zelf alle producten te maken.
 
De pandemie heeft ons geleerd om te genieten van de eenvoud van het leven, om meer uit de natuur te halen en om de dierbare om ons heen te waarderen en lief te hebben. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magic Marine rijst 500g” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SKU: 100106 Categorie√ęn: , , Tags: , ,