Play Silkies Regenboog speelzijde– Open ended play – NoraNook Stel je vraag!

Play Silkies Regenboog speelzijde

23.95

ūüĆŅ8 mm A-klasse Habotai Silk
ūüĆŅ¬†Meet ongeveer 90 cm x 90 cm
ūüĆŅ¬†Komt uit Australi√ę
LET OP!! Kinderen altijd laten spelen onder toezicht. 

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Playsilks is prachtig, magisch speelgoed waar elk kind van kan genieten! De eenvoud en openheid van Playsilks helpen het ongelooflijke creatieve potentieel van kinderen te ontsluiten, klaar om te worden vrijgegeven. Ik denk oprecht een van de mooiste open einde speelgoed dat je kunt vinden! Leg een zijden speeltje in de handen van je kind en je zult versteld staan ‚Äč‚Äčvan wat ze doen: dansen, knuffels dragen in een “draagdoek”, gras voeren aan de paarden en zoveel meer!¬†Door te spelen zijn ze in staat om hun verbeeldingskracht, creativiteit en nieuwsgierigheid te prikkelen, wat op zijn beurt leidt tot eindeloze speelmogelijkheden.

De Playsilks zijn in Australi√ę ontworpen en gemaakt van de hoogste kwaliteit, 8 mm A-klasse Habotai Silk. Deze silkies zijn gemaakt om sterk, zacht en zijdeachtig te zijn om jarenlang fantasierijk spel mogelijk te maken.

De Rainbow Play Silkie heeft een helder en mooi kleurenwiel, deze Play Silkie zal je dag zeker opvrolijken. Dit is de Play Silkie om uit te kiezen als je gewoon niet kunt beslissen welke je wilt!

Bekijk alle Play Silkie’s

Over de leverancier

Wij zijn een Australisch familiebedrijf, gevestigd in The Dandenong Ranges, Victoria, Australi√ę. Ons gezin bestaat uit mama, papa en twee kinderen (2 jaar en 3 maanden). Kate heeft een achtergrond in het basisonderwijs met meer dan tien jaar ervaring en is nu de eigenaar/operator van Somewhere Over the Rainbow Toys. John heeft ervaring met het bezitten en exploiteren van een distributiebedrijf en is momenteel leraar op een middelbare school. Tijdens een bezoek aan een zusterschool in China kreeg ik een traditionele zijde cadeau. Bij het begin van gezinsverlof met onze dochter werd de zijde van school naar huis gebracht en opgeborgen bij al mijn andere schoolmiddelen. Toen ik op een dag op zoek was naar iets, werd deze schat verborgen tussen enkele boeken gevonden, en de rest is geschiedenis. We ontdekten dat dit niet-traditionele speelgoed op natuurlijke wijze onderdeel werd van het dagelijkse spel van ons gezin. Al op jonge leeftijd zwaaiden we er zachtjes mee boven onze dochter en ze bewonderde de kleuren en lichtheid. Toen ze wat ouder was, was een favoriete bezigheid kiekeboe spelen. Nu zijn we regelmatig verplicht om haar knuffels en poppen in te wikkelen of haar te helpen de zijde te strikken als een cape of jurk. Omdat we de vreugde wilden delen die dit eenvoudige speelgoed onze familie bracht, leidden we tot de oprichting van Play Silkies. We hebben de sprong gewaagd om een ‚Äč‚Äčklein bedrijf te starten dat zich richt op het onderwijzen en aanbieden van prachtig speelgoed met een open einde dat interactie met het gezin bevordert. Ons motto is “minder speelgoed en meer spelen”.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Play Silkies Regenboog speelzijde” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *