Green Toys brandweerwagen – Speelgoedwinkel – Noranook.nl Stel je vraag!
Uitverkoop

Green Toys brandweerwagen

29.95 28.45

Laat de sirenes loeien, we gaan katjes uit bomen redden of vuren blussen. De Brandweerauto van Green Toys gaat met gierende banden op pad om de stad te redden.

Het is een fijne, stevige auto. De laddertjes aan de zijkant kunnen losgehaald en uitgeklapt worden zodat de brandweermannen in iedere boom kunnen klimmen. De bovenste ladder kan zelfs 360 graden draaien!

Specificaties:
  • Gemaakt van 100% gerecyclede plastic melkflessen
  • Geen giftige stoffen zoals BPA’s en PVC
  • Voldoet aan de FDA standaarden
  • Kan in de vaatwasser
  • Verpakt in een recyclebare verpakking
  • Grootte: 25 x 16 cm
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar

Al het speelgoed van GreenToys is 100% gemaakt van gerecyclede melkflessen. Op deze manier krijgt materiaal nog een tweede kans, zodat de aarde minder wordt belast bij het winnen van grondstoffen. Al het speelgoed wordt ook verpakt in gerecycled karton dat beschreven is met natuurlijk inkt van sojabonen.

Uitverkocht

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Over Green Toys

In de kern is Green Toys Inc. altijd al een milieuvriendelijk speelgoedbedrijf geweest. Onze toewijding aan duurzaamheid en speelsheid maakt deel uit van ons DNA en we hopen anderen te inspireren om in deze passie te delen. Van onze 100% gerecyclede materialen tot onze in de VS gevestigde productie, we vergroten het bewustzijn over duurzaamheid en leveren tegelijkertijd ongetwijfeld veilige producten. Wij zijn van mening dat de beste manier om veranderingen in het milieu aan te moedigen, is door goederen te kopen en dagelijks te gebruiken, en in ons geval zijn dat producten voor kinderen. Wij geven om uw kinderen – hoe ze spelen, waarmee ze spelen en wat de toekomst in petto heeft. We zijn constant bezig met het verkennen en innoveren om de best mogelijke producten te leveren voor een speelse planeet voor iedereen.

Onze producten laten zien dat recycling kan resulteren in iets tastbaars en zinvols – oud kan nieuw worden. Ons speelgoed is het levende bewijs dat melkkannen, net als die in je koelkast en prullenbak, uiteindelijk weer in je speelkamer kunnen belanden. Dit helpt de cirkel voor kinderen te sluiten, omdat ze hun eigen milieu-inspanningen in actie kunnen zien.

Hoewel gerecyclede melkkannen het belangrijkste ingrediënt in ons speelgoed zijn, integreren we soms andere soorten gerecycled plastic (denk aan yoghurtbekers!) Om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke producten maken. Al het plastic wordt verzameld door afvalbeheer, schoongemaakt, versnipperd tot vlokken, opnieuw verwerkt tot onze grondstof en gemengd met voedselveilige, minerale kleurstoffen. Voilà, het is speeltijd!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Green Toys brandweerwagen” te beoordelen;

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SKU: 100011 Categorie: Tags: ,